Hinnoittelu ja kannattavuus matkailu- ja ravitsemisalalla

Mitä tarkoittavat sisäinen laskentatoimi, muuttuvat kustannukset, käyttökate ja majoituskapasiteetti? Kuinka laaditaan tuloslaskelma ja määritellään myyntitavoite?
Miten hinnoitellaan moottorikelkkasafari? Miten parannetaan ruokaravintolan tai mökkivuokrauksen kannattavuutta?

Hinnoittelu ja kannattavuus matkailu- ja ravitsemisalalla -kirja vastaa näihin kysymyksiin huomioimalla alan erityispiirteitä.

Kirjasta on painos loppunut. Käytettävissä digitaalinen versio. Ota yhteyttä: kaitsu (a.t) seladeroy (pist.) fi

Linkki kirjan digitaaliseen versioon

Kirja sisältää

– hinnoittelu- ja kannattavuuslaskennan lähtökohtia
– tuotteiden hinnoittelua ja tuotepakettien rakentamista
– kannattavuuden suunnittelua, hallintaa ja hinnoittelua
– laskentamalleja ja lisämateriaalia.

Kirja on tarkoitettu restonomiopiskelijoiden oppikirjaksi
sisäisen laskennan kurssille. Sitä voidaan käyttää
myös ammatillisen perusopetuksen jatkokursseilla sekä
matkailu- ja ravitsemisalan aikuisopetuksessa ja yrittäjän
käsikirjana.

Tekijät
Selander, Kai
Valli, Vuokko

WSOY, 2007
ISBN: 978-951-0-31936-9