Kainiemen huviloilla hyvä vuosi

Kainiemen huviloiden varaustilanne on ollut hyvä kuluneena vuotena. Asiakkaita on ollut Venäjältä, Suomesta, Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä, Englannista ja Ranskasta. Pää asiallinen harrastus on ollut kalastus ja veneily. Myös tennistä on pelattu, ajeltu mönkijällä, purjehdittu ja pelattu erilaisia pelejä.

 

 


Ajankohtaista


Remontointia ja elämää Italiassa
Remontointi ja elämä Italiassa on ollut vaiherikasta toimintaa. Tässä on selostusta Casa Martinin virittämisestä vuokrauskuntoon. Suurin haaste on ollut tietysti..
Lue lisää...
Korona lisäsi mökkien kysyntää
Koronan aiheuttamat matkustusrajoitukset lisäsivät selvästi suomalaisten matkailijoiden kiinnostusta Kainiemeä kohtaa. Saimme paljon uusia asiakkaita, joista muutamat ehtivät vierailla kaksikin kertaa..
Lue lisää...
Casa Martin valmiina vuokralle
Tervetuloa tutustumaan rauhalliseen ja aitoon Abruzzon alueeseen.
Lue lisää...