Kai Selanderin Savonia-blogit Savon Sanomissa

Pääsykokeet – Valitseeko elämänuran äitisi?(klikkaa tästä)

Kriitiikkiä ministeri Sanni Grahn-Laasosen ehdotukseen poistaa korkeakoulujen pääsykokeet. Hulivilipojat, joilla ei vielä lukiossa ole järki päähän ilmaantunut, ovat lopullisesti ulkona korkeakouluopinnoista.

50-vuotias ! Nyt on hyvä hetki ryhtyä pitkäaikaistyöttömäksi (klikkaa tästä)

Kaikki valtion maksamat tuet vastikkeellisiksi. Muutama kommentoija oli aikalailla erimieltä. Minulle suositeltiin varhaiseläkettä mielenvikaisuuteen vedoten.

"Ehdottaisin työllistämismallia, jossa kaikki tuet olisivat vastikkeellisia. Jos kansalainen saa tukia esimerkiksi 1000 euroa, tulisi sitä vastaan tehdä jotain työtä siten, että 15 euron laskennallisella tuntipalkalla laskettuna tuntivelvoite täyttyisi.  Eli 1000 euron tuella pitäisi työskennellä 66  tuntia. Tähän työhön voitaisiin sisällyttää esimerkiksi opiskelu, vanhustenhoito, metsänraivaus, omien lasten hoito tai normaali työskentely."

Valistuksen aikana asioita selitettiin järjellä – tämä aate alkoi hiipua 1770-luvulla(klikkaa tästä)

Viimeisen viiden vuoden aikana on siirrytty älykännyköiden mukana tilanteeseen, että kaikki tieto on koko ajan mukana.  Nämä muutokset huomioiden olenkin varsin hämmästynyt, että ihmiset edelleen uskovat erilaisiin kaivonkatsojiin ja muihin poppamiehiin.  Yhä suurempi joukko ihmisiä pitää tiedettä eliitin huijauksena.

Blogissa video, jossa näytän kuinka säälittävällä lusikka tempulla Uri Geller tienasi miljoonaomaisuuden uskottelemalla, että hänellä on paranormaaleja kykyjä.


Ajankohtaista


Remontointia ja elämää Italiassa
Remontointi ja elämä Italiassa on ollut vaiherikasta toimintaa. Tässä on selostusta Casa Martinin virittämisestä vuokrauskuntoon. Suurin haaste on ollut tietysti..
Lue lisää...
Korona lisäsi mökkien kysyntää
Koronan aiheuttamat matkustusrajoitukset lisäsivät selvästi suomalaisten matkailijoiden kiinnostusta Kainiemeä kohtaa. Saimme paljon uusia asiakkaita, joista muutamat ehtivät vierailla kaksikin kertaa..
Lue lisää...
Casa Martin valmiina vuokralle
Tervetuloa tutustumaan rauhalliseen ja aitoon Abruzzon alueeseen.
Lue lisää...