Savonian restonomit voittoon

Savonian restonomit voittivat vuosittaisen restonomien taitokilpailun, joka pidettiin tänä vuonna Kajaanissa.  Restonomikisat ovat oikeastaan ainoa paikka, jossa opiskelijoidemme osaamista voidaan verrata muihin oppilaitoksiin. Tästä syystä kisoissa menestyminen lämmitää mieltä ja myös oma panokseni menestykseen on selvästi havaittavissa. Hienoja hetkiä lehtorin uralla.


Ajankohtaista


Remontointia ja elämää Italiassa
Remontointi ja elämä Italiassa on ollut vaiherikasta toimintaa. Tässä on selostusta Casa Martinin virittämisestä vuokrauskuntoon. Suurin haaste on ollut tietysti..
Lue lisää...
Korona lisäsi mökkien kysyntää
Koronan aiheuttamat matkustusrajoitukset lisäsivät selvästi suomalaisten matkailijoiden kiinnostusta Kainiemeä kohtaa. Saimme paljon uusia asiakkaita, joista muutamat ehtivät vierailla kaksikin kertaa..
Lue lisää...
Casa Martin valmiina vuokralle
Tervetuloa tutustumaan rauhalliseen ja aitoon Abruzzon alueeseen.
Lue lisää...